Susanne Frode

Under mina år som handläggare, chef inom omsorgen och HVB, HR-chef samt myndighetschef inom socialpsykiatri mötte jag många barn och vuxna som dagligen möttes av självskadande och aggressivitet. Både personer som utsattes och människor som stod för handlingarna. Jag har själv sedan 2001 anlitat Säkerhetsakademien för skydd av några människor, men främst fått stöd och hjälp i hur mina medarbetare bäst kan bemöta och undvika våld och lindra självskadande beteenden.

När jag fick möjligheten att börja arbeta på Säkerhetsakademien tog jag den direkt! Att dagligen få stötta, utbilda och hjälpa för att se till att vår omvärld är en trygg och säker värld att leva i, är något som jag är mycket stolt över.

Mitt arbete på Säkerhetsakademien består i att samordna och utveckla verksamheten. Jag är socionom med inriktning funktionsnedsättning samt har en mängd universitetsutbildningar inom arbetsmiljö, arbetsrätt, HR och pedagogik. Jag har arbetat med människor i hela mitt liv och drivs av att organisera, strukturera samt se människor växa.

Min fritid spenderas helst i stallet med mina islandshästar, vänner och hunden Texas. Jag driver även Stall Tibyborg, med andelsrytteri, ridskola, kurser samt sitter med i den lokala föreningen Freyfaxi´s styrelse. Förutom att ladda energi och glädje i stallet, tycker jag om att följa med min dotter på innebandy/fotboll eller sonens basket. En och annan shoppingtur blir det också när båda mina två tjejer får bestämma!