Patric Stacksjö

VD, verksamhetschef skyddat boende, personsäkerhetsspecialist, utbildare

Född och uppvuxen i stadsdelen Gottsunda i Uppsala där jag gick hela min grundskola. Efter gymnasiet gjorde jag min värnplikt på K4 uppe i Arvidsjaur där jag upptäckte saker om mig själv som jag än idag har stor nytta av.

Hamnade tidigt i min karriär nere i Göteborg där jag jobbade som säljare, men tyckte inte det var speciellt roligt vilket gjorde att det heller inte gick speciellt bra. Började istället jobba på Lillhagens mentalsjukhus på en manlig akut psykosavdelning. Där upptäckte jag att det här med att jobba med människor som behövde hjälp med förändring var något som jag verkligen upplevde som givande. Har sedan dess (1989), jobbat med vård och behandling ända fram till 2017.

Jag har varit verksam inom statlig verksamhet, kommunal och även privata verksamheter, många arbetsplatser har präglats av en viss frekvens av hot och våld vilket lett till att mitt fokus idag är att få våra arbetsplatser så säkra och trygga som möjligt. Jag har bl.a. varit verksam som ungdomsledare inom kampsport, varit aktiv inom Röda Korset som avlastare och gillar skogen och natur. Så ofta det går tar jag familjen och hunden och drar till skogs, om så bara för några timmar.